STRADA SOCIOLOGILOR

Biografie

Nu stiu altii cum sunt, dar eu m-am nascut la IASI, intr-o zi de vineri, 9 februarie 1979.

Astrologii au citit in stele si mi-au prezis un destin interesant, ghidati dupa principiul Astrele predispun, Omul dispune: un Varsator cu ascendent in Gemeni, Soarele in casa 10 in Varsator, Mercur in casa 10 in Varsator, Jupiter in casa 3 in Leu, Luna in casa 3 in Rac, Marte in casa 10 in Varsator, Pluto in casa 6 in Balanta !

Am urmat cursurile Scolii generale nr. 40 „Alecu Russo” Iasi. Un gand de multumire catre d-na invatatoare Sulic Eugenia, catre d-na diriginta Macies Lamaita, catre d-na profesoara de romana, d-na Maria Diaconu.

Am facut sport de performanta (handbal) in cadrul Liceului cu Program Sportiv Iasi. Un titlu de campion national pe licee si doua titluri de vice-campion national la juniori 3 cu echipa antrenata de d-nii profesori Costel Schender si Ovidiu Arustei.

Am absolvit Facultatea de Filosofie si Stiinte Social – Politice a Universitatii “Al.I.Cuza” din Iasi in 2001 fiind licentiat in sociologie si politologie. Un gand de multumire d-nilor profesori Dumitru Stan, Dan Lungu, Ion Ionescu, Elisabeta Stanciulescu, Doina Balahur, Adrian Netedu, Nicu Gavriluta, Gheorghe Teodorescu, George Poede si Sorin Bocancea.

Intre 1999 si 2003, am fost Senior Consultant pentru o companie internationala.

Din 2000, sunt membru al Asociatiei Romane de Sociologie.

Din 2003, sunt Senior Consultant al Cabinetului de avocatura CARP Iasi.

Intre 2003 si 2006, am fost presedintele Asociatiei Active Iasi.

Din 2006, sunt Managing Partner al agentiei de consultanta in management Indra Communications Iasi.

Din 2008, coordonez Colectia Business a editurii Universul Juridic Bucuresti.

Domeniile mele de expertiza includ dreptul afacerilor, managementul intreprinderilor mici si mijlocii, sociologia educatiei, psihologia mentalitatilor, cultura antreprenoriala.

In subsidiar, ca domenii de interes pentru dezvoltarea mea personala si profesionala, pot mentiona Programarea Neuro-Lingvistica, relatiile publice si publicitatea, consultanta de brand si sociologia juridica.

In calitate de autor si/sau coautor, am publicat:

Ghidul primarului – Editura Institutului European, Iasi, 2000, Colectia Utilis;

Ghidul avocatului de succes – Editura ALL Beck, Bucuresti, 2003, Colectia Cariere;

Ghidul studentului la drept – Editura C.H. Beck, Bucuresti, 2006, Colectia Cariere;

Cum sa infiintezi si sa administrezi un SRL. Solutii juridice, contabile si fiscale pentru primii pasi in afaceri – Editura UJ, Bucuresti, 2008, Colectia Business.

Anunțuri

5 thoughts on “Biografie

 1. Carmen on said:

  Buna,

  Sunt si eu o tanara socioloaga .As dori sa stiu cum poti deveni membru al Asociatiei Romane de Sociologie?
  Mersi

 2. silviubad on said:

  Salut, sunt si eu un blogger din iasi si as dori sa ma inscriu in BLOGMANIA de pe newsiasi.ro numai ca wordpress nu accepta java script si nu am cum sa pun codul! Tu cum ai reusit? Ai pus codul sau nu? Multumesc mult pentru un eventual raspuns la EMAIL-ul: silvyu_10@yahoo.com

 3. Formatul wordpress.com nu permite inserarea de coduri, asa ca ia legatura cu cei de la http://www.newsiasi.ro. Poti face o pagina nou intitulata Blogmania Iasi…
  dragos

 4. Ma bucur ca exista colegi care ridica tot felul de probleme in aceste timpuri pe care le traim tulburi in consecinta as dori sa comunicam si sa schimbam idei si pe partea consilieri sociopsihopedagogice in acest sens putand vizita blogul meu http://www.specialistulsociopsihopedagog.blogspot.com

 5. Savin Cezara on said:

  Salut,

  Am placerea sa te anunt ca am lansat un forum destinat locuitorilor orasului Iasi. Forumul este realizat sub forma unui ghid informativ cu sectiuni de discutii care sa acopere toate zonele interesante pentru ieseni.

  Propunerea mea este de a promova atat blogul tau in cadrul forumului cat si forumul in cadrul blogului, un parteneriat din care consider ca are toata lumea de castigat.

  In cazul in care esti interesat, adresa forumului este http://www.iasiforum.ro/
  Pentru mai multe detalii: ana@leadsystems.ro

  Numai bine,
  Ana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: