STRADA SOCIOLOGILOR

Cum sa infiintezi si sa administrezi un SRL. Solutii juridice, contabile si fiscale pentru primii pasi in afaceri

Antreprenori din toate colturile tarii, uniti-va !

Avem deosebita placere de a va anunta ca manuscrisul lucrarii noastre, Cum sa infiintezi si sa administrezi un SRL. Solutii juridice, contabile si fiscale pentru primii pasi in afaceri a luat drumul editurii si ca, in curand, el va fi pe piata pentru a lansa mult asteptata Colectie Business.

Colectia Business isi propune sa ofere, atat celor care urmeaza sa-si deschida propria afacere, cat si celor care administreaza deja o afacere, o serie de ghiduri practice semnate de cei mai buni practicieni ai momentului (avocati, consultanti de afaceri, manageri, bancheri, experti contabili, evaluatori, functionari publici, specialisti brand, PR si HR etc.) care sa trateze subiectele cele mai stringente ale derularii unei afaceri in Romania.

Formatul colectiei va fi sub forma unor ghiduri practice plus CD (cu legislatie relevanta, modele de acte, contracte, cereri) avand un numar de pagini cuprins intre minim 150 pagini si maxim 250 pagini.

Autorii vor opta pentru un stil publicistic simplu si pe intelesul unui public cititor nefamiliarizat, pornind de la firul epic al unei conversatii normale, in care oamenii (profesionistul si intreprinzatorii) isi transmit unul altuia nu doar teorie, ci si experienta practica. In felul acesta publicul-tinta ar gasi, in sfarsit, informatiile si solutiile practice pe care si le doreste de mult. Adica un altfel de carti.

Colectia isi propune ca public-tinta principal intreprinderile mici si mijlocii care isi desfasoara activitatea conform legislatiei din Romania.

Ca public-tinta secundar, colectia se adreseaza atat antreprenorilor, asociatiilor oamenilor de afaceri straini, camerelor de comert si industrie, cat si publicului larg interesat de cunoasterea si aprofundarea acestui subiect (mass-media economica si ONG-uri).

BONUS: Un mic citat din prefata cartii:

„De ce este atât de specială această carte şi de ce vă recomandăm cu toată căldura noua Colecţie Business a editurii Universul Juridic ?

Primul motiv îl constituie conceptul acestei cărţi, unic în România. O carte cu CD reprezintă, de fapt, două cărţi într-una. De regulă, atunci când cauţi informaţii despre deschiderea sau dezvoltarea unei afaceri, eşti tentat fie să mergi la cea mai apropiată librărie de tine, fie să cauţi cu Google pe Internet.

Cunoscând acest fapt, ambiţia noastră, a autorilor, a fost aceea de a te scuti de ambele demersuri (incomplete, de altfel) şi de a-ţi pune la dispoziţie toate informaţiile necesare înfiinţării şi administrării, cu succes, a unui SRL: dacă în carte găseşti sfaturi utile şi la obiect pentru fiecare etapă în parte, pe CD vei găsi toate modelele de acte şi contracte gata tehnoredactate, precum şi toată legislaţia relevantă în domeniu, la distanţă doar de un singur click.

Al doilea motiv îl constituie formula publicistică a cărţii: pentru prima dată în România, un avocat, un expert contabil şi un consultant de afaceri s-au pus în slujba întreprinzătorilor români. Rezultatul efortului lor conjugat îl reprezintă prezentul ghid dedicat primilor paşi în afaceri.

Al treilea motiv, dar nu şi cel din urmă, l-a constituit dorinţa sinceră a autorilor de a veni în sprijinul mişcării antreprenoriale din România, de a oferi sfaturi şi informaţii utile tuturor celor care intenţionează să-şi deschidă şi să-şi dezvolte propria afacere.

Principiul de la care am pornit a fost următorul: scrie cartea pe care ai vrea tu s-o citeşti. Cu alte cuvinte, am scris cu gândul la dumneavoastră, beneficiarii direcţi ai acestui ghid antreprenorial, ca şi cum noi, autorii, ne-am fi aflat în ipostaza de a ne deschide propria afacere”.

Anunțuri

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: