STRADA SOCIOLOGILOR

Ministrul Adomnitei, un monument de prostie?

Scriam mai demult despre ministrul Educatiei si despre declaratiile lui de inginer:

„Era sa-mi cada plomba cand am citit azi interviul cu Nenea Ministru-Inginer al Educatiei noastre Nationale:

Si daca iese prost reforma pe care o doriti in invatamant, ce-o sa faceti?
Nu are cum sa iasa prost” (Sic) !!!!

Aoleu, Nostradamus de Bahlui, da de unde stii matale ca n-o sa iasa prost?!

 Aveti, voi, inginerii lu’ Peste, o premonitie mai tare ca a lui Nostradamus….?!

S-au vehiculat informatii despre relatiile dumneavoastra de la Iasi in momentul numirii ca ministru al educatiei.

Eu am ales sa ma implic. Era un domeniu pe care nu-l stapaneam, nici acum nu-l stapanesc, dar nici nu-mi propun. Nu trebuie sa vin la Ministerul Educatiei pentru a deveni un filosof al educatiei.”

Alo, Toasu, eu inteleg ca, in 89, am scapat de cel mare Cizmar al tarii, da cu ce-au gresit romanii ca au ajuns sa ne conduca numai alde de astia, care nu stapanesc bine domeniul, nici n-o sa-l stapanesca si care nu-si propun altceva decat sa-si bate joc de noi: Toasu Iliescu – inginer hidrotehnist; Toasu Constantinescu – Geolog-sef si Base – Capitan de cursa lunga”.

Azi, gasesc aici un articol care confirma faptul ca nea Caisa, ingineru’ lu Peste, a fost facut cu ou si otet de catre colegii de partid (era si timpul frate !!!) :

Dupa cum relateaza sursele participante la BPC, Hasotti l-a ridiculizat pe ministrul Educatiei, iritat si de faptul ca acesta propunea formarea unei noi comisii care sa detalieze principiile din pactul pentru Educatie, comisie din care ar fi urmat sa faca parte însusi ministrul si alti doi liberali, apropiati ai sai. Hasotti i s-a adresat cu apelativul de „inginer“, ironizindu-l prin trimitere la studiile lui Adomnitei si sugerind ca habar nu are de problemele din Educatie. Si Tariceanu a fost extrem de iritat din cauza insistentei cu care ministrul a pretins ca principiile din pactul pentru Educatie se regasesc în pachetul sau de legi si ca are sprijinul partidelor si al organizatiilor din domeniu, pachetul fiind supus deja dezbaterii publice. „Ce sprijin ai?“, l-a luat peste picior si Tariceanu, enervat de atitudinea ministrului si de incoerenta acestuia.

Eu v-am atentionat ca ingineru e periculos…nu-i asa ca o sa candidati la Primaria Iasi din partea PNL?!

Hahhahahahahahah….

Anunțuri

Single Post Navigation

3 thoughts on “Ministrul Adomnitei, un monument de prostie?

  1. Nu cred ca esti foarte corect legat de titulatura de inginer. Te asigur ca totusi nu este asa de simplu sa faci o facultate de profil tehnic. Nu il apar pe Adomnitei, dar a fost un student bun si este un tip destept. Dar ironia cu „dl inginer” este la fel de prost aleasa ca si alte ironii ale domnului Hasotti. Cel care, departe de a fi interesat de rezolvarea problemelor din sistemul Educatiei, nu face decat sa se pozitioneze pentru urmatorul ciclu de 4 ani in care sa acceseze ciolanul si sa incerce, impreuna cu alti „politicieni versati” ca si el sa puna mana pe putere in PNL.

  2. lasa-ne, lasa-ne… pana la urma ne-a lasat 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: