STRADA SOCIOLOGILOR

Ai o afacere de succes? E timpul s-o afle si altii !

Ai o afacere de success? E timpul s-o afle si altii !     

Scrie cartea pe care ai vrea s-o citesti tu. Asa suna o maxima pe care am gasit-o, de curand, intr-o carte dedicata dezvoltarii personale.  

Si pentru ca, alaturi de un avocat specializat in dreptul afacerilor si un expert contabil, lucrez la o carte intitulata Cum sa infiintezi si sa administrezi cu succes un SRL, am considerat ca este oportun sa lansez o invitatie tuturor acelora care au deja o afacere: sa impartaseasca si celor care doresc sa-si deschida propria afacere povestea lor de succes ! 

Cu alte cuvinte, intr-o povestire de maxim 5-8 pagini, viitorii intreprinzatori ar trebui sa afle de la voi despre motivele pentru care ati decis sa va deschideti propria afacere, despre obstacolele juridice, contabile si manageriale pe care a trebuit sa le depasiti, despre provocarile concurentiale carora a trebuit sa le  faceti fata sau despre orice alte chestiuni pe care considerati ca ar fi bine sa le cunoasca cei care-si doresc propria afacere. 

Povestile voastre de succes, alaturi de numele vostru si al firmei, vor fi incluse in aceasta carte si vor aparea in luna aprilie 2008 in deschiderea celei mai importante colectii de afaceri dedicate IMM-urilor din Romania.

Termenul limita este 28 martie.

Asteptam povestile voastre de succes la adresa de mail: dragos@carp.ro.  

Dragos Panainte – Coautor 

Anunțuri

Single Post Navigation

One thought on “Ai o afacere de succes? E timpul s-o afle si altii !

  1. Un concurs pentru bloggeri ieseni organizat de Iasi Nights.ro.

    Esti blogger? Esti din Iasi? Te intereseaza soarta orasului tau. Scrie un articol pe tema „Orasul Iasi. Ce as schimba in 2008” si noi il publicam pe http://iasi.nights.ro. Articolul poate consta si in fotografii reprezentative despre orasul Iasi in 2008 sau chiar un videoclip. De asemenea prin intermediul retelei sociale http://iasinights.ning.com iti promovam timp de o luna ultimele 5 post-uri de pe blog-ul tau.

    Asteptam articolele pana la sfarsitul lunii februarie pe andreisava@yahoo.com. Cel mai bun sau o selectie din cele mai bune vor fi publicate pe http://iasi.nights.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: