STRADA SOCIOLOGILOR

Institutul National al Magistraturii ii arata usa lui Chiuariu

Iaca o stire de s-a cutremurat Baronul liberal Fenechiu:

Institutul National al Magistraturii ii arata usa lui Chiuariu

Intr-un comunicat postat pe site-ul institutiei se scrie: „Evenimentele de ieri din Sedinta Sectiei de procurori a CSM, explicatiile domnului ministru la diverse posturi de televiziune ne-au determinat sa ii adresam rugamintea de a anula vizita la INM, in asteptarea clarificarii motivului revocarii solicitate”.

Chiuariu urma sa participe la deschiderea Concursului de referate pe teme de jurisprudenta a CEDO.

Potrivit INM, Tudor Chiuariu trebuia sa fie prezent, alaturi de reprezentantii Consiliului Superior al Magistraturii, la ceremonia de deschidere a celei de-a treia editie a Concursului de referate pe teme de jurisprudenta a Curtii Europene a Drepturilor Omului.

„Consideram ca in lipsa unei asemenea clarificari mesajul domnului Ministru ar intra in contradictie cu obiectivele Concursului de referate pe teme de jurisprudenta a CEDO si cu valorile promovate de INM”, se mai arata in comunicatul Institutului National al Magistraturii.

Anunțuri

Single Post Navigation

One thought on “Institutul National al Magistraturii ii arata usa lui Chiuariu

  1. Cu tot respectul dar de mult timp nu am vazut un ministru al justitiei atat de slab pe cat este Chiuariu. Si ce este grav este ca folosesc slab pentru ca nu vrea sa folosesc termeni mai grei. Sincer nu inteleg cum PNL il poate sprijini si mai mult de atat de ce nu folosesc pentru rafuielile politice o persoana ceva mai abila.
    Este jenant sa vezi un minsitru avand o prestatie atat de jalnica. Nu imi pare rau decat de un singur lucru in legatura cu prestatia lui: ca reuseste ca si multi altii tineri politicieni destul de stersi sa distruga imaginea tanarului in politica ca alternativa la clasa politica actuala imbatranita si intepenita in mentalitati depasite.

    PS te rog schimba tema asta deoarece este foarte greu pentru noi cei care iti scriem sa ne recitim textul din cauza fonturilor prea mici. Multumesc mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: