STRADA SOCIOLOGILOR

Ori ma vand, ori emigrez !

Am citit un pamflet de sezon semnat de Cristian Sima – personaj interesant care dovedeste reale valente publicistice, pe langa cele de „guru” al bursei: http://www.hotnews.ro/articol_70510-Mineriada-din-mass-media-de-Cristian-Sima.htm.

Citez doar un pasaj, care ar trebui sa ne puna pe ganduri:

„Scarbit de mirosurile pestilentiate ale relatarilor facute, ma intreb cu ce sunt mai inteligent eu decit ei atat timp cat malitiozitatea si partizanatul par a-si fi pus amprenta asupra propriiilor mele idei. Am doar doua sanse: ori sa ma vand, ori sa emigrez.

Romani, haideti sa intuim ce se va intampla dupa duminica Chiorului, analizind ce s-a intimplat dupa duminica Orbului. Daca vom continua sa manevram gresit votul si telecomanda vom ajunge sa ne inchinam unui Messia care nu va mai calca pe apa, ci pe cadavre si a carei inchizitie ne va afecta viitorul definitiv.

Vanitas vanitatum et omnia vanitas(desartaciunea desartaciunii tot desartaciune e). Romani, daca vrem sa iesim din desartaciunea ultimilor 17 ani, trebuie sa intelegem ca a fost bine sa-l mazilim pe A.I.Cuza atita timp cat l-am inlocuit cu Carol I. Astazi avem nevoie de un nou Carol I care sa ne invete sa purtam pantofii care ne string de 150 de ani.

Parafrazindu-l pe JFK, nu va ganditi ce poate face Romania pentru voi, ganditi-va ce puteti face voi pentru Romania.

Sper sa nu ajungem peste 2 ani sa fim poporul cu 95% emigranti care se uita detasat pe internet la Romania Oierului Mistic”.

Anunțuri

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: